UDSG 04-06-2021

Beste ouders,
 
Zonnebrand
Wilt u erop letten dat u uw kind ’s morgens insmeert met zonnebrandcrème indien de weersvoorspellingen goed zijn? Mocht u het wenselijk vinden dat er tussen de middag ‘bijgesmeerd’ wordt, dan moet de zonnebrandcrème mee naar school. Het is handig als uw kind het zelf kan, anders begeleiden we de kinderen. Deze week hebben we ook al een paar mooie situaties gezien dat de “grote” kleuters de kleintjes aan het helpen waren.  
 
Geheugensteuntje: 8 juni is er een feestprogramma op school:
Dit is voor de groepen 1 t/m 7 i.v.m. het annuleren van het schoolreisje. De leerkrachten van groep 1 t/m 4 en van groep 6 en 7 vieren die dag ook hun verjaardag.
Er is die dag een stormloopbaan, een springkussen en er worden oudhollandse spellen gedaan.
Ook is er nog een spel in de gymzaal aan het Dorpsplein.
Het is handig als de kinderen die dag makkelijke, niet al te nieuwe, kleding dragen waar ze lekker in kunnen spelen. Verder nemen alle kinderen hun gymschoenen mee naar school voor in de gymzaal.
Eten en drinken:
De kinderen krijgen drinken en een koekje op school. Ook worden ze ’s middags getrakteerd: ze krijgen een ijsje van de Boerderijwinkel van de familie Peek!
Feestelijke lunch:
Elk kind neemt zelf een feestelijke lunch mee op 8 juni: hier mag van alles in wat uw kind lekker vindt: maar zoals de regels op school gelden: liever geen grote chocoladerepen of koeken.  
 
Groep 8 gaat die dag wel op schoolreisje.  De ouders van groep 8 hebben bericht gehad in de persoonlijke inbox over de invulling van deze dag!
Insmeren:
We hopen natuurlijk dat het mooi weer wordt, dan is het handig dat u uw kind thuis al in smeert, zoals boven vermeld.
 
Tijden op 8 juni:
Het programma voor groep 1 t/m 7 vindt gewoon binnen de reguliere schooltijd plaats!
 
Oproepje:
Ons schoonmaakbedrijf  Dubru zoekt 2 werknemers die onze school schoon willen maken. Er wordt elke dag gepoetst: óók bij het kinderdagverblijf dat in onze school gevestigd is. Hier kun je echter pas vanaf 18.00 uur terecht, dus je moet er rekening mee houden dat je aan het einde van de dag gaat werken. Voor sommigen kán dat juist gemakkelijk zijn i.v.m. oppas.
Dus hebt u interesse of wilt u hier meer informatie over: dan kunt u appen met Maik Dulos via 06-36125629 of mailen naar smb@dubru.nl.
 
Ontvangen post:
Wij ontvingen een flyer over de Betuwse Jeugdkampen 2021. Kijkt u op www.betuwsejeugdkampen.nl.
 
Afscheid:
Op dinsdag 8 juni nemen we afscheid van Sári. Zij gaat verhuizen! Wij wensen je heel veel succes, maar vooral veel plezier op je nieuwe school en in je nieuwe huis Sári!
  
Verjaardagen:
Deze week zijn jarig: Lieve, Sári, Jelle, Bente, Jaylinn, Sam, Femke, juf Sandra en juf Ingrid.
Hartelijk gefeliciteerd allemaal! Wij wensen jullie een super gezellige, onvergetelijke, verjaardag!
 
Gehoord in de klas:
“Juf, ik ben klaar!” (zie foto!)

 
Spreuk van de week:
‘Pak de zon en straal!’
 
Wij wensen jullie allemaal een heel gezellig, zonnig, weekend! Tot maandag!