schoolplein 2.0

Update 24 - 01 - 2020       Schoolplein 2.0

Beste ouders/verzorgers,
Vorig jaar zijn we begonnen met een traject om tot een (her) nieuwd schoolplein te komen. Hierover hebben de kinderen, de leraren en u als ouders nagedacht. We hebben mooie input gehad, waar de werkgroep ‘schoolplein’ mee verder mocht werken. We hebben een ontwerper in de arm genomen die een prachtig ontwerp voor ons gemaakt heeft.
Dit ontwerp willen wij u graag laten zien.

 
Misschien heeft u op het schoolplein de bouwhekken al zien staan. Het speelhuisje wordt uit elkaar gehaald en onderdelen zullen, zo mogelijk, hergebruikt worden op het hernieuwde plein. We laten er geen gras over groeien, we gaan direct aan de slag. Dit moet ook wel, want we hebben als doel om voor het einde van dit schooljaar het plein af te hebben. Daarnaast staat in de planning dat op de Boomplantdag, 18 maart 2020, medewerkers van de Gemeente Overbetuwe de bomen en struiken willen komen planten samen met de kinderen van groep 7. Dit betekent dat voor die tijd de plaats waar deze bomen en struiken moeten komen, beschikbaar moet zijn voor beplanting. We zullen dan ook flink aan de bak moeten. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen. We hebben uw hulp hard nodig! Samen deze klus klaren zou het mooiste zijn. Deze week gaat de werkgroep zich buigen over de bouwfasering, wanneer gaan we wat bouwen (afbouwen) en wat hebben we nodig.


In de Uit De School Geklapt zullen er regelmatig oproepen komen te staan waar we om uw hulp gaan vragen. Hetzij in materiaal en/of daadwerkelijk meebouwen waar mogelijk. We maken een soort ‘boodschappenlijstje’ met wat wij denken nodig te hebben voor het hernieuwde schoolplein. Deze zullen we z.s.m. met u delen. Misschien bent u in de gelegenheid om ons te helpen met de benodigde materialen of extra handen. Daarnaast heeft u misschien nog andere ideeën, oplossingen, vragen en/of opmerkingen. Deze zijn van harte welkom.  Loopt u gerust binnen en vraag naar Guido of mail naar guidol@willibrordusherveld.nl

Namens de werkgroep ‘Schoolplein’ en de St. Willibrordusschool

Guido Lacet