UDSG 01-11-2019

Beste ouders,
 
Hulp van ouders,
Wij zijn heel blij met de hulp van ouders en zijn ons ook heel erg bewust van het feit dat we zonder die hulp veel minder activiteiten zouden kunnen organiseren buiten het reguliere lesprogramma.
Zo hebben we deze week Verkeerskunsten georganiseerd. Daar zijn ouders actief geweest zodat kinderen veilig aan deze praktijklessen deel konden nemen. Het is allemaal super verlopen!
De schoolfotograaf is geholpen door een ouder: zij haalt de kinderen op tijd uit de klas. Heel fijn, dan kan de fotograaf fijn doorwerken.
De sporttoernooien worden begeleid door ouders én niet te vergeten: het schooltenue wordt door een ouder keurig gewassen.
De bibliotheek draait op volle kracht van de hulp van ouders en oma’s.
En zo kunnen we nog wel even door gaan.
Laten we dit vooral niet vergeten: het is veel werk! Dus: hartelijk bedankt aan iedereen die de school op welke manier dan ook ondersteunt!
 
Bibliotheek:
We hebben een nieuwe computer bij de bibliotheek én de kinderen hebben allemaal een inlognaam (gebruikersnaam en wachtwoord) gekregen. Dus nu kunnen alle kinderen een boek reserveren. Dat kan op school (er is ook een laptop bij de bieb), in de klas maar ook thuis!
Als er problemen zijn, dan graag even melden bij Jeanet. Dan proberen we het samen op te lossen!

Geheugensteuntje:
Op zaterdag 2 november kun je in Hemmen (in het Dorpshuis ‘de Oude School’ aan het Kerkplein) een nestkastje magen voor kleine zangvogels. Het begint om 14.00 uur en duurt ongeveer tot 16.00 uur.
Je kunt je aanmelden via mail: joopvanworkum@gmail.com of bellen: 06-42882897.
Gewoon doen!

Verjaardagen:
1 november: Ross van Schaik 
4 november: Gijs Veens
5 november: Lente Kroes, Maas Kroes
7 november: Noor den Bruinen
 
Hartelijk gefeliciteerd allemaal! Wij wensen jullie een super gezellige, onvergetelijke, verjaardag!
 
Spreuk van de week:
“Het moeilijkste van opvoeden is om je zelf ook aan alle regels te houden”.
 
Wij wensen jullie allemaal een heel fijn weekend! Tot maandag!