UDSG 05-02-2021

Beste ouders,
 
We weten het nu zeker: maandag komen alle kinderen weer naar school.
Wat heeft iedereen hard gewerkt de afgelopen periode! We zijn trots op alle kinderen, ouders en leerkrachten. Ondanks dat het lang niet altijd makkelijk was, hebben ze iedere keer de moed en motivatie gevonden om het thuiswerken weer op te pakken. Bij deze willen wij ook juf Liz (stagiaire groep 1-2) en meester Sjoerd (stagiaire groep 3) extra bedanken. Zij hebben iedere dag de noodopvang ondersteund waardoor er voor de leerkrachten meer tijd was voor de klas. Heel erg fijn!
 
U ontvangt vandaag (vrijdag 5 februari) via de persoonlijke inbox een brief met daarin alle maatregelen die wij nemen om de kinderen weer zo veilig mogelijk naar school te laten gaan, zo veilig mogelijk les te geven en dat iedereen zo veel mogelijk afstand kan houden van elkaar.
Wij zijn blij dat we weer kunnen starten en dat we alle kinderen weer zien.
Als we allemaal ons best doen en de maatregelen opvolgen, dan gaan we het met elkaar redden om er een leuke periode van te maken.
 
Rapport:
Het rapport gaat mee op donderdag 4 maart. De kinderen van groep 1-2 krijgen het rapport mee na het oudergesprek.
Aansluitend zijn er oudergesprekken voor groep 1 t/m 7. U ontvangt hiervoor een mail via schoolgesprek. Daarin staat uitgelegd hoe u de afspraak kunt maken. De inschrijving start op 22 februari tot uiterlijk 5 maart.  
De gesprekken vinden plaats in week 10 en 11 (van 8 tot en met 19 maart).
De gesprekken worden online gehouden via het Teams account van uw kind. U zorgt dat u op het geplande tijdstip ingelogd bent in Teams. De leerkracht zal u dan bellen via een videogesprek. Mocht u niet direct op het tijdstip gebeld worden dan kan het zijn dat het voorgaande gesprek iets uitglopen is. Dus als u even wacht dan volgt het de video oproep vanzelf.
 
Vakantie:
Op vrijdag 12 februari 2021 begint om 12.15 uur de voorjaars (carnavals) vakantie.
De komende week kunnen de kinderen dan weer even wennen aan de regels op school. Daarna een weekje uitrusten en dan hopelijk er weer tegenaan tot de volgende extra vrije dag: dat is donderdag 25 maart (studiedag team) en maandag 5 april (2e Paasdag).
 
Mooie raamversiering:
Toelichting is overbodig. Prachtig gemaakt door de kinderen die van de noodopvang gebruik maakten.
 
Verjaardagen:
Deze week zijn jarig: Floor, Niek, Fenna, Sanne, Tijs, Kim en Noud.
Hartelijk gefeliciteerd allemaal! Wij wensen jullie een super gezellige verjaardag!
Wij vragen uw speciale aandacht voor Niek en Tijs.
Zij worden 4 jaar en komen bij ons op school! Niek en Tijs hebben niet kunnen ‘oefenen’ i.v.m. de lockdown, maar dat komt zeker goed. Jullie zijn van harte welkom! Wij wensen jullie heel veel succes maar vooral veel plezier ‘op de Willibrordus’ Niek en Tijs!
 
Spreuk van de week:
‘De wereld verandert door jouw voorbeeld, niet door je mening’ (Paul Coelho).
 
Wij wensen jullie allemaal een heel fijn weekend. Tot maandag!
En als de weersverwachtingen uitkomen, dan kunnen we maandag waarschijnlijk een sneeuwpop maken samen!