UDSG 05-04-2024

Beste ouders,
 
Mogelijke besturenfusie met Wonderwijs:
Op woensdag 3 april is de intentieverklaring voor het onderzoek naar een fusie getekend door onze directeur Maaike Jansen en door de directeur van Wonderwijs, mevrouw Hennie van Schilt.
De geledingen (Raad van Toezicht, MR en Directie) hebben met het onderzoeksplan ingestemd en dat is op woensdag door ondertekening van dit document bekrachtigd.
Wij houden u uiteraard op de hoogte van de vorderingen.
Intussen blijft de St. Willibrordusschool gewoon de school zoals u gewend bent, we werken op dezelfde manier samen, waarbij iedereen de ruimte krijgt om te leren.


 
Jeelo: het nieuwe thema is Omgaan met de Natuur. 
Er zijn al weer mooie plannen gemaakt om hiermee aan de slag te gaan.
U wordt op de hoogte gehouden van de vorderingen! Er staan al diverse excursies gepland, daar krijgt u bericht van via de Persoonlijke Inbox van de leerkracht. Dit thema wordt rond 23 mei afgesloten.
 
Schoolvoetbaltoernooi: jongens op 10 april 2024.
Op woensdagmiddag heeft ons meisjesteam onze school vertegenwoordigd bij het Schoolvoetbaltoernooi in Elst. Ze hebben een heel sportieve middag gehad en zijn op de 2e plaats geëindigd! Goed gedaan dames!
Volgende week woensdagmiddag gaat het jongensteam namens ‘de Willibrordus’ aan de slag!
Veel succes allemaal. En publiek om het team aan te moedigen is natuurlijk altijd welkom!
 
Sportdag op vrijdag 26 april 2024: 
Op vrijdag 26 april wordt er voor alle kinderen van onze school een sportdag georganiseerd in combinatie met de viering van Koningsdag.
De groepen 3 t/m 8 gaan naar de sportvelden van SVHA. De kinderen van de groepen 1 en 2 blijven op school en gaan hier lekker sporten.
De kinderen van groep 1 zijn normaal gesproken vrij op vrijdag.
Daarom vragen wij de ouders van de kinderen van groep 1 om middels het linkje bovenaan deze UDSG uw kind aan te melden voor de sportdag als hij/zij mee wil doen op 26 april 2024 van 08.30 – 12.15 uur. Aanmelden kan tot en met 19 april.
Indien er voldoende aanmeldingen zijn, dan kunnen wij zorgen voor extra begeleiding.
Op deze dag gelden de reguliere schooltijden: de kinderen van de groepen 2 t/m 4 (en nu de kinderen van groep 1 ook) zijn om 12.15 uur vrij en de kinderen van de groepen 5 t/m 8 om 14.30 uur.
Dan begint de meivakantie! De kinderen zijn van 27 april t/m 12 mei vrij!
 

 
SJOC Avondvierdaagse: 
Maandag krijgen de ‘oudsten’ van het gezin een inschrijfformulier mee voor de SJOC Avondvierdaagse. Deze wordt dit jaar georganiseerd in de week van 21 t/m 24 mei.
Wij sturen die dag een bericht via de Persoonlijke Inbox met de regels die wij als school opgesteld hebben en waar alle kinderen die meewandelen met school zich aan dienen te houden. Wij vragen u deze regels met uw kind(eren) te bespreken zodat we er in mei een gezellige wandelweek van kunnen maken!
Het inschrijfformulier graag volgende week (in de week van 8 april) retour, zodat we tijd genoeg hebben om het te verwerken. Wij vragen u het inschrijfgeld gepast toe te voegen én in te vullen voor welke medaille u nu mee loopt: wij kunnen dit niet nakijken: dus niets invullen is geen optie! We moeten de inschrijvingen uiterlijk op 23 april verzenden naar de organisatie van de SJOC Avondvierdaagse!
Het is super als we weer met een grote groep mee kunnen wandelen!
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u gewoon even bij Jeanet binnen lopen.
 
Geheugensteuntje: 
Op vrijdag 19 april is er een studiedag gepland. Alle kinderen zijn die dag vrij!
 
Verjaardagen: 

Deze week zijn jarig: Thies, Hannah, Miels, Julian, Tibbe en juf Jeanet.
Hartelijk gefeliciteerd allemaal! Wij wensen jullie een gezellige, onvergetelijke, verjaardag!
 

 
Spreuk van de week:
‘Geniet nooit met mate’ (Loesje).
 
Wij wensen jullie allemaal een heel fijn weekend!
 
 
 
 
 

Uitnodiging groep 1 Koningsspelen/sportdag