UDSG 10-11-2023

Beste ouders,
 
Schoolfotograaf:
Deze week zijn alle kinderen en leerkrachten gefotografeerd door de schoolfotograaf. 

Bestellen van de foto’s:  
Na plm. 2 weken ontvangt uw kind van de leerkracht een inlogkaartje met een uniek inlognummer en wachtwoord. Via www.fotokoch.nl kunt u met deze gegevens inloggen, uw foto’s bekijken en bestellen. En er is een leuke actie: indien u binnen 10 dagen inlogt dan ontvangt u van Foto Koch de groepsfoto gratis! U hoeft daarbij niet persé andere foto’s te bestellen! U betaalt via iDeal of creditcard. U kunt dit nummer ook doorgeven aan familieleden die de foto’s ook willen bestellen: zij kunnen dit op deze manier ook zelf regelen.   

Sinterklaas: 
Zondag 19 november is de sinterklaasintocht in Herveld Andelst.
Kijkt u op de socials van Jeugd Vakantie Werk voor meer informatie!
Er staat een kleurplaat in de Dorpskrant die de kinderen in de brievenbus van Sinterklaas bij Crazy Flowers kunnen doen! Deze moeten uiterlijk 18 november ingeleverd zijn. Op de dag van de intocht krijgt degene waarvan de kleurplaat gekozen wordt een cadeautje!
 
Belangrijke data tijdens de ‘sinterklaastijd’ op school:  

Op woensdag 22 november zetten de kinderen de schoen (wilt u er voor zorgen dat uw kind een extra schoen mee naar school brengt?).
Op donderdag 30 november is de Pietengym. De kinderen van de groepen 3 t/m 8 gaan naar de gymzaal bij ‘de Hoendrik’. Wilt u er voor zorgen dat uw kind gymschoenen meeneemt op die dag?
De kinderen van de groepen 1 en 2 blijven op school, in de gymzaal, voor de  pietengym.
 
Sponsorloop van 12 oktober 2023:
Ondanks het ontzettend slechte weer op de dag van de sponsorloop hebben de kinderen een geweldig bedrag ‘bij elkaar gerend’. Het totale bedrag is € 5.529,24!!!
Dit bedrag wordt verdeeld: een deel voor de MOV voor hun goede doel in Tanzania (bedden en matrassen in de hostels) en een deel voor school: wij gaan hier vitrinekasten voor aanschaffen/maken om de werkstukken die tijdens de Jeeloprojecten gemaakt worden ten toon te stellen voor de ouders.
Hartelijk bedankt allemaal: onze stoere kinderen, de ouders, oma’s en opa’s, alle sponsoren en alle mensen die ons geholpen hebben met de organisatie van deze dag.
Samen kunnen we met dit bedrag véél mogelijk maken!
 
Nieuw Jeelo thema: inrichten van je eigen omgeving: 
De kinderen worden zich bewust van de mogelijkheden om ‘invloed’ te kunnen hebben op de inrichting van je eigen omgeving. U krijgt informatie via klassenboek. We zagen de kinderen van groep 3 de afgelopen week, gehuld in een hesje van school én een knijpstok om de ‘eigen omgeving’ rondom school schoon te maken en houden door al het afval te verzamelen. Geweldig! Jong geleerd…
 
Verjaardagen: 
Deze week vieren we de verjaardag van Cato, Sem, Jop, Wessel, Lizze en Fedde.
Hartelijk gefeliciteerd allemaal! Wij wensen jullie een super gezellige, onvergetelijke, verjaardag.
Wij vragen uw speciale aandacht voor Jop: hij wordt 4 jaar. Jop is al een paar keer bij juf Nanine komen ‘oefenen’ en kon bijna niet wachten tot hij ook naar de school van zijn broer mocht. Eindelijk is het dan zo ver! Wij wensen je veel succes, maar vooral veel plezier ‘op de Willibrordus’ Jop!
 
Spreuk van de week:
Ja maar…is eigenlijk nee…

Wij wensen jullie allemaal een heel fijn weekend!
 
Tot maandag!