UDSG 12-02-2021

Beste ouders,
 
Wat is het fijn om alle kinderen weer terug te zien!
Iedereen was weer snel gewend en de kinderen vonden het ook fijn om hun vriendjes, vriendinnetjes en de juf/meester weer te zien! Bovendien lag er ook nog eens een dik pak sneeuw!
Dat betekent naast een super leuk ‘speelkwartier’ buiten: 4 of 5 x alle skipakken/dikke jassen/ dassen, handschoenen en laarzen uit doen en sloffen aan. Handen wassen en dan kan de les beginnen.
Geen wonder dat alle kinderen dan moe zijn: maar wel moe en voldaan!
 
Op vrijdag hebben de kinderen in de eigen groep carnaval gevierd. Ieder met een eigen programma met als thema Carnaval. Er mocht niet gefeest worden, daarom hebben we een gekke haren dag gehouden. Dat was ook leuk en iedereen kreeg ook nog een traktatie. Dus zo was het toch nog een beetje feest.
 
Een leuk bericht van de Ouderraad! Zo vieren zij toch nog een beetje mee!

 
Om 12.15 uur is de voorjaarsvakantie begonnen!
We zien de kinderen graag op maandag 22 februari weer terug.
 
1e rapport op 4 maart en oudergesprekken:
Zoals al eerder gemeld vinden de oudergesprekken voor groep 1 t/m 7 (dus geen gesprekken voor instromers en groep 8) plaats in de week van 8 en 15 maart 2021. Vanmiddag ontvangt u een mail van schoolgesprek met een uitleg over hoe u de afspraak digitaal kan maken. De inschrijving start op maandag 22 februari 2021. Alle ouders zijn in de gelegenheid om, misschien naar aanleiding van het rapport, vragen te stellen of gewoon een gesprek te voeren over hun kind(eren). Deze gesprekken worden als ‘verplicht’ gezien, het is prettig om van gedachten te wisselen met elkaar.
Dit jaar vinden de gesprekken online plaats: via het teams account van uw kind. U zorgt dat u klaar zit op de afgesproken tijd en de leerkracht nodigt u uit.
 
Geen luizencontrole:
Er wordt i.v.m. de coronamaatregelen geen luizencontrole gehouden.
Wij verzoeken u vriendelijk om uw kind zelf regelmatig na te kijken. Indien u hoofdluis ontdekt, wilt u dit dan aan school doorgeven? De kinderen van de groep van uw kind krijgen dan een briefje mee, zodat ze extra alert zijn!

Verjaardagen:
Deze week zijn jarig: Niek, Yuli, Renske, Linde, Ahmed, Alexander, Jennifer, Niklas, Fem, Lucca en Julia.
Allemaal hartelijk gefeliciteerd! Wij wensen jullie een super gezellige verjaardag!
Wij vragen uw speciale aandacht voor Linde! Zij wordt 4 jaar en komt bij ons op school!
Linde is al een paar keer komen oefenen op de school ‘van haar grote zus’ en had het prima naar de zin! Wij wensen je heel veel succes, maar vooral veel plezier Linde ‘op de Willibrordus’! 
 
Spreuk van de week:
Komt de sneeuw tot aan je kin: dan ben je gevallen en lig je er in!’
 
 
Wij wensen jullie allemaal een heel fijne vakantie.
 
Een weekje goed uitrusten en dan hopen we jullie allemaal weer te zien op 22 februari!