UDSG 14-06-2024

Beste ouders,
 
Drukke tijden:
Er wordt veel getoetst op school en de kinderen zijn hard aan het werk.
Op maandag 1 juli krijgen de kinderen het rapport mee.
Zondag begint het Europees Kampioenschap Voetbal in Duitsland.
Wij wensen iedereen veel plezier tijdens deze gezellige, oranje, weken, maar we hopen ook dat de kinderen een beetje op tijd naar bed gaan, zodat ze uitgerust aan het werk kunnen op school.
 
Enquête bestuurlijke fusie tussen Wonderwijs en de St. Willibrordusschool: 
Op maandag 17 juni ontvangt u in de app een enquête over de besturenfusie.
Deze neemt echt niet veel tijd in beslag : het is belangrijk dat wij weten hoe ouders over de fusie denken en zullen uw suggesties mee nemen tijdens de besprekingen.
Wij verzoeken u vriendelijk even tijd vrij te maken om dit in te vullen.
Wij gaan dit verwerken en brengen u zo snel mogelijk op de hoogte van de resultaten!
 
Even kennis maken met de nieuwe juf!
In de vorige Uit de School Geklapt gaven wij aan dat de naam van degene die de vacature invult in groep 6 nog niet genoemd mocht worden.
Vandaag kunnen wij u vertellen dat juf Chantal volgend jaar bij ons op school komt werken.
Ze stelt zichzelf even voor:
 
Beste ouders,
 
Graag stel ik mezelf via deze weg even voor! Ik ben Chantal Crichlow, en vanaf volgend schooljaar mag ik deel uitmaken van het team van de St. Willibrordus. Ik heb lange tijd als onderwijsassistent gewerkt en na mijn opleiding Social Work kreeg ik de kans om als zij-instromer aan de slag te gaan. Dat betekent dat ik zelfstandig voor de groep stond en daarnaast nog aan de pabo studeerde.
Samen met mijn twee kinderen woon ik in Arnhem. Ik vind het heerlijk om een terrasje te pakken of actief bezig te zijn, maar vind mijn rust in het lezen van een goed boek of het kijken van een serie.
Ik kijk er naar uit om jullie te mogen ontmoeten!
 
Groetjes,
Chantal Crichlow
 
Techniekwedstrijd 
Twee leerlingen uit groep 8, Floris en Lachlan hebben via de Uit de School Geklapt al een keer uitgelegd dat ze deelnemen aan de Techniekwedstrijd namens onze school. Het thema is Verticaal Transport.
Op vrijdagmorgen 21 juni vindt de slotmanifestatie plaats in Geldermalsen (Opleidingscentrum Bouwmensen). Alle werkstukken worden dan tentoongesteld en dan worden ook de winnaars bekend gemaakt.
's Avonds van 19.00 - 21.00 uur zijn ouders, opa's en oma's en andere belangstellenden van harte welkom om de tentoonstelling te bekijken.
Het adres: Bouwmensen Geldermalsen, Poppenbouwing 3, 4191NZ  GELDERMALSEN.
Wij hebben al gezien dat Floris en Lachlan met veel plezier aan het project werken. Wij wensen jullie veel succes en veel plezier op 21 juni.
 
Muzikaal Eindfeest van 14.30 uur tot 16.30 uur op het schoolplein! 
Op dinsdag 2 juli is het feest op school met het thema MUZIEK. De ouderraad organiseert vanaf 14.30 uur een onvergetelijk eindfeest op het schoolplein. In de middag is er vrolijke muziek, perfecte zang, vloeiende dans, leuke spelletjes, coole drankjes en heerlijk eten.
We hebben een speciale dansvloer en als je met karaoke mee wilt zingen dan kan dat. Er is een open podium waar je alleen of met een band kunt optreden. Aanmelden kan bij de meester of juf.
Nodig iedereen uit om te komen kijken. Iedereen is welkom, dus vergeet opa, oma, ooms, tantes en je ouders niet te vragen. Oh ja, kom wel in je meest muzikale outfit.
Op maandag krijgen de kinderen nog een flyer mee, die kunnen ze inkleuren: dat is alvast een mooie voorbereiding op het eindfeest!
 
Cultuur:
Ieder Jeeloproject krijgen de kinderen een heuse creamiddag op school en alle culturele disciplines komen dan een keer extra aan bod. Afgelopen dinsdag hadden we de eerste creamiddag: Cultureel Erfgoed! Dat was een succes. 
Theater de Kik viert op zondag 1 september de opening van het culturele seizoen 2024-2025.
Zowel buiten als binnen is er van alles te beleven voor jong en oud, waaronder het optreden van een oud-collega van ons met TROEF. Dit is het noteren in uw agenda zeker waard!
 
Vakantierooster: 
We hebben dit al eerder geplaatst, nu staan ook de studiedagen vermeld.

Herfstvakantie: 21 t/m 27 oktober 2024
Kerstvakantie: 23 december 2024 t/m 5 januari 2025
Carnaval/voorjaarsvakantie: 3 t/m 9 maart
2e Paasdag: 21 april 2025
Meivakantie: 21 april t/m 3 mei 2025
bevrijdingsdag: 5 mei
Hemelvaart: 29 en 30 mei 2025
2e Pinksterdag; 9 juni 2025
Zomervakantie: groep 3 t/m 7: 7 juli t/m 17 augustus 2025
Zomervakantie : groep 1: aanvang woensdag 2 juli om 12.15 uur
Zomervakantie: groep 2: aanvang donderdag 3 juli 2025 om 14.30 uur
Zomervakantie: groep 8: aanvang woensdag 2 juli 2025 na de musical.
Studiedagen:
Woensdag 16 oktober 2024
Dinsdagmiddag 29 oktober 2024: 12.15 uur is de school uit.
Donderdag 20 februari 2025
Vrijdagmiddag 11 april 2025: 12.15 uur is de school uit.
 
Dit vakantierooster staat ook in de app onder vrije dagen!
 
Gevonden voorwerpen: 
Het schooljaar loopt al weer aardig ten einde: de bakken met gevonden voorwerpen zitten al aardig vol met bekers, bakjes, gymtassen en andere kleding.
Wilt u even kijken of er van u iets bij zit?
In de zomervakantie maken we de bakken leeg, de spullen gaan naar de betreffende containers op het Dorpsplein, maar het is jammer als deze van u zijn en ze niet opgehaald zijn.
  
Bibliotheek:
In de afgelopen week hebben de kinderen van de groepen 5 t/m 8 een zgn. ‘Doeboek’ gekregen Expeditie Biebboys Zomerchallenge. Een mooi boekje voor de zomer met mooie puzzels en opdrachten. Veel plezier met dit boekje!
Vandaag zijn de kinderen van groep 8 naar de bibliotheek in Zetten, waar ze uitleg krijgen over de indeling van de bibliotheek: hoe ze studieboeken en dergelijke op kunnen zoeken.
 
Geheugensteuntjes!
  • Woensdag 19 juni komen er vrijwilligers van Jeugd Vakantie Werk (JVW) om 12.15 uur tot en met 13.30 uur bij ons op school voor de voorinschrijving voor de jeugdweek in Herveld Andelst. De jeugdweek is van 12 t/m 16 augustus 2024.
  • Er heeft zich nog niemand aangemeld om volgend schooljaar te brigadieren op vrijdag om 12.15 uur! Laten we denken aan de veiligheid van onze kinderen!
 
Verjaardagen: 
Deze week zijn jarig: Peer, Senna, Nikki en Siem.
Hartelijk gefeliciteerd allemaal! Wij wensen jullie een super gezellige, onvergetelijke verjaardag!
 
Spreuk van de week:
“EK Voetbal: ik weet niet voor wie ik ben, dus wissel ik altijd bij de tweede helft”(Loesje)
 
Wij wensen jullie allemaal een heel fijn (voetbal) weekend!