UDSG 21-04-2023

Beste ouders,
 
Woensdag 19 april was het dan eindelijk zover voor de jongensteams die mee deden namens onze school aan het Schoolvoetbaltoernooi in Elst.
Er is één team doorgegaan naar de finale, die wedstrijden worden na de meivakantie gespeeld.
Het is vooral belangrijk dat iedereen veel plezier gehad heeft en dat het een sportieve middag was!
Wij wensen jullie en het meidenteam veel succes in de finalewedstrijden! 
Citotoets: 
De kinderen van de groepen 8 hebben afgelopen week de eindcito gehad en de kinderen van groep 7 de entreetoets.
Dit blijft altijd spannend, maar gelukkig is dit voor de meivakantie afgewerkt.
Na de meivakantie beginnen onze ‘brugpiepers’ aan de laatste periode van de basisschool!
Natuurlijk gaat het normale lesprogramma gewoon door, maar intussen gaan ze ook aan de slag met de voorbereidingen voor de eindmusical en gaan ze nog gezellig op kamp.
Kortom, het wordt ongetwijfeld een gezellige periode als afsluiting van ‘de Willibrordustijd’ voor deze kinderen.
 
Luizencontrole: 
U weet dat wij dit niet meer doen na de schoolvakanties. Maar wij vragen u om de haren van uw kind(eren) regelmatig na te kijken. Zeker na een vakantie: voorkomen is beter!
 
Avondvierdaagse:
Mocht u nog vergeten zijn een formulier in te vullen en wilt u toch nog meewandelen met school? Dit kan alleen nog 8 mei en anders moet u bij de SJOC Avondvierdaagse in gaan schrijven. De data zijn te vinden op de site.
 
Bibliotheek boeken:
Misschien vindt u in de vakantie nog boeken van de bieb op school? Dan kunt u die op maandag 8 mei nog inleveren. Wij gaan de bibliotheek op dinsdag 9 mei inventariseren!
De kinderen mogen vanaf 10 mei weer boeken lenen!

Sportdag: 
Vandaag gaan we gezellig samen sporten. De kinderen hebben de dag geopend met het dansje van Kinderen voor Kinderen en iedereen zag er prachtig uit! Dit in combinatie met leuke nieuwe spellen, een leuk programma en hopelijk een mooi zonnetje: dan kan het alleen maar een geslaagde dag worden!
 
Koningsdag 27 april:
Er is op het dorpsplein in Herveld (voor de Hoendrik) van alles te doen op deze dag: kleedjesmarkt, Colorrun, Koningschieten (voor jong en oud) en natuurlijk mogen de kinderen hun fiets thuis mooi versieren voor de fietsroute. Nadat de fiets geshowd is mogen ze een route fietsen achter de Hoendrik. Het begint om 10.30 uur en de kinderen kunnen zich de hele dag vermaken! Wij wensen jullie heel veel plezier!
 
Verjaardagen: 
Vandaag en in de vakantie zijn jarig:
Teun, Phéline, Maud, Demi, Bo S., Elias, Imke, Fedde, Bo v.W, Chloë-yana, Megan, Simon, Julius en Tiebe.
Hartelijk gefeliciteerd allemaal! Wij wensen jullie een super gezellige, onvergetelijke, verjaardag!
Wij vragen uw speciale aandacht voor Bo(v.W), Elias, Imke en Simon. Zij worden 4 jaar en komen bij ons op school. Ze zijn al een paar keer komen oefenen: dat is soms best spannend, maar toch hebben ze er zin in om na de vakantie te starten! Wij wensen jullie veel succes, maar vooral veel plezier ‘op de Willibrordus’: Bo, Elias, Imke en Simon!
 
Spreuk van de week:
‘Vakantie: dat gevoel dat als je niet op de klok kijkt, je vakantie ook nooit op houdt!’
 
Fijne vakantie!