UDSG 29-01-2021

Beste ouders,
 
Aankomende week krijgen we te horen of de basisscholen 8 februari weer open mogen. En indien dit mag, onder welke voorwaarden. Wij hebben inmiddels een brief van de GGD ontvangen waarin de aangescherpte maatregelen voor kinderen staan beschreven. Omdat de rol van kinderen bij verspreiding van de nieuwe virusvarianten nog niet duidelijk is, is het testbeleid en het quarantaine beleid voor kinderen aangescherpt. Meer informatie hierover vindt u op de website van de rijksoverheid en het RIVM.
 
Gekke hoedjesdag: 4 februari 2021:
Het was de bedoeling dat wij op donderdag 4 februari het startschot zouden geven voor het carnavalsseizoen van 2021. Dat kan helaas niet op de manier die wij gewend zijn.
Maar we kunnen natuurlijk wel op die dag allemaal gekke hoedjes opzetten als we online les geven c.q. contact hebben met de kinderen.
Dus: zet die dag een mooi, gek, hoedje op! Dan hebben we toch het idee dat we samen een feestje vieren!
 
Coco:
Deze week heeft juf Yvonne aan de kinderen van de kleutergroepen een verhaal over Coco voor gelezen.
De kinderen hebben Coco geknutseld: het is een mooi kunstwerk geworden!
De moeder van juf Diana heeft een Coco handpopje voor de kinderen gehaakt. Dus als ze straks weer naar school mogen, kunnen ze hier mee spelen en verhalen vertellen aan elkaar. Echt heel erg leuk. Via deze weg willen wij haar hartelijk bedanken!
 
 
Schoolplein
Alles is mooi opgeruimd op het schoolplein. Alle bouwmaterialen zijn weg, dus áls we weer open mogen, dan hebben de kinderen nóg meer ruimte om op een hartstikke mooi schoolplein om te spelen!


Verjaardagen:
Deze week zijn jarig: Stijn, Janske, Duko, en Roos. Hartelijk gefeliciteerd allemaal! Wij wensen jullie een super gezellige verjaardag!
 
Spreuk van de week:
Lach zoveel je kan, daar word je vrolijk van!
 
Wij wensen jullie allemaal een heel fijn weekend!